bêbengesan

basa JawaBesut

bêbengesan

  1. ent lamis, lêlamisan.








Kata kunci/keywords: arti bêbengesan, makna bêbengesan, definisi bêbengesan, tegese bêbengesan, tegesipun bêbengesan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.