bèntên

basa JawaBesut

bèntên

  1. êngg
krama
Krama bèntên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

beda.








Kata kunci/keywords: arti bèntên, makna bèntên, definisi bèntên, tegese bèntên, tegesipun bèntên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.