basa JawaBesut

ayon Aksara Jawa: (ha)ꦪꦺꦴ (yo)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. padha rêrukunan sumêdya bêbarêngan tumandang (nindakake kang ora bênêr).







Kata kunci/keywords: arti ayon, makna ayon, definisi ayon, tegese ayon, tegesipun ayon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.