basa JawaBesut

ayat Aksara Jawa: (ha) (ya)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. (Ar) pêperanganing surah ing Kur'an utawa ing Kitab Suci.







Kata kunci/keywords: arti ayat, makna ayat, definisi ayat, tegese ayat, tegesipun ayat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.