basa JawaBesut

ayan Aksara Jawa: (ha) (ya)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (araning utawa nandhang) lara yèn angot tiba banjur muruh.







Kata kunci/keywords: arti ayan, makna ayan, definisi ayan, tegese ayan, tegesipun ayan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.