basa JawaBesut

ayah Aksara Jawa: (ha) (ya) (h) krama/ngoko

  1. sabawa nelakake maido, ora cocog;
  2. pc wayah.
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti ayah, makna ayah, definisi ayah, tegese ayah, tegesipun ayah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.