ayêr

basa JawaBesut

ayêr Aksara Jawa: (ha)ꦪꦼ () (r) krama/ngoko

  1. êngg wong kang ngawat-awati wong kang padha nyambut gawe;







Kata kunci/keywords: arti ayêr, makna ayêr, definisi ayêr, tegese ayêr, tegesipun ayêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.