ayêng

basa JawaBesut

ayêng Aksara Jawa: (ha)ꦪꦼ () (ng) krama/ngoko

  1. êngg nganglang, mubêng-mubêng (mriksa lsp);
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti ayêng, makna ayêng, definisi ayêng, tegese ayêng, tegesipun ayêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.