ayêm

basa JawaBesut

ayêm Aksara Jawa: (ha)ꦪꦼ ()ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. ora ngrapak (tmr. têmbako);
  2. ora kêgaringên (tmr. têtuwuhan);
  3. ora duwe susah (sêdhih);







Kata kunci/keywords: arti ayêm, makna ayêm, definisi ayêm, tegese ayêm, tegesipun ayêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.