awak dèkèng

basa JawaBesut

awak dèkèng Aksara Jawa: (ha) (wa)ꦏ꧀ (k)ꦢꦺ ()ꦏꦺ () (ng)
Lingga: (dèkèng)

  1. pc awakku, aku dhewe.








Kata kunci/keywords: arti awak dèkèng, makna awak dèkèng, definisi awak dèkèng, tegese awak dèkèng, tegesipun awak dèkèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.