atine nglugut

basa JawaBesut

atine nglugut Aksara Jawa: (a)ꦠꦶ (ti)ꦤꦺ (ne) (_) (ng)ꦭꦸ (lu)ꦒꦸ (gu)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (lugut)

  1. pc panastèn, mèrèn.







Kata kunci/keywords: arti atine nglugut, makna atine nglugut, definisi atine nglugut, tegese atine nglugut, tegesipun atine nglugut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.