atine landhêp dhêngkul

basa JawaBesut

atine landhêp dhêngkul Aksara Jawa: (ha)ꦠꦶ (ti)ꦤꦺ (ne) (la)ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦥ꧀ (p)ꦝꦼ (dhê) (ng)ꦏꦸ (ku)
Lingga: (dhêngkul)

  1. ks kêthul bangêt (bodho);








Kata kunci/keywords: arti atine landhêp dhêngkul, makna atine landhêp dhêngkul, definisi atine landhêp dhêngkul, tegese atine landhêp dhêngkul, tegesipun atine landhêp dhêngkul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.