ati malam

basa JawaBesut

ati malam Aksara Jawa: (a)ꦠꦶ (ti) (_) (ma) (la)ꦩ꧀ (m)
Lingga: (malam)

  1. pc gampang lilihe.







Kata kunci/keywords: arti ati malam, makna ati malam, definisi ati malam, tegese ati malam, tegesipun ati malam

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.