asat nggêrèng

basa JawaBesut

asat nggêrèng Aksara Jawa: (ha) (sa)ꦠ꧀ (t) (ng)ꦒꦼ ()ꦫꦺ () (ng)
Lingga: (gêrèng)
krama/ngoko

  1. êngg asat bangêt.








Kata kunci/keywords: arti asat nggêrèng, makna asat nggêrèng, definisi asat nggêrèng, tegese asat nggêrèng, tegesipun asat nggêrèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.