arêp dijêmpol

basa JawaBesut

arêp dijêmpol Aksara Jawa: (ha) ()ꦥ꧀ (p)ꦢꦶ (di)ꦗꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦥꦺꦴ (po)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (jêmpol)

  1. pc ênggone njaluk, arêp gênti dijaluk.








Kata kunci/keywords: arti arêp dijêmpol, makna arêp dijêmpol, definisi arêp dijêmpol, tegese arêp dijêmpol, tegesipun arêp dijêmpol

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.