apês mblêbês

basa JawaBesut

apês mblêbês

  1. pc apêse.








Kata kunci/keywords: arti apês mblêbês, makna apês mblêbês, definisi apês mblêbês, tegese apês mblêbês, tegesipun apês mblêbês

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.