basa JawaBesut

aos Aksara Jawa: (ha)ꦲꦺꦴ (ho)ꦱ꧀ (s)

krama
Krama aos
Ngoko aji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rêga, rêrêgan;
  2. ana rêgane;

aos krama/ngoko

  1. mêntês, akèh isine (tmr. pari, kacang lsp);
  2. ent akèh surasane, ngêmu surasa kang mêntês.








Kata kunci/keywords: arti aos, makna aos, definisi aos, tegese aos, tegesipun aos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.