ana uthute

basa JawaBesut

ana uthute Aksara Jawa: (a) (na) (_)ꦲꦸ (u)ꦛꦸ (thu)ꦠꦺ (te)
Lingga: (uthut)

  1. pc ana pangarêp-arêpe bakal;







Kata kunci/keywords: arti ana uthute, makna ana uthute, definisi ana uthute, tegese ana uthute, tegesipun ana uthute

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.