alas blêgêdhêgan

basa JawaBesut

alas blêgêdhêgan

  1. pc alas gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti alas blêgêdhêgan, makna alas blêgêdhêgan, definisi alas blêgêdhêgan, tegese alas blêgêdhêgan, tegesipun alas blêgêdhêgan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.