akyan

basa JawaBesut

akyan Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (ya)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Ar) ak mata.







Kata kunci/keywords: arti akyan, makna akyan, definisi akyan, tegese akyan, tegesipun akyan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.