akrak-akrak

basa JawaBesut

akrak-akrak Aksara Jawa: (ha)ꦏꦿ (kra)ꦏ꧀ (k) (ha)ꦏꦿ (kra)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. ak ropoh lsp. dianggo mêpêti.







Kata kunci/keywords: arti akrak-akrak, makna akrak-akrak, definisi akrak-akrak, tegese akrak-akrak, tegesipun akrak-akrak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.