basa JawaBesut

akil Aksara Jawa: (ha)ꦏꦶ (ki)ꦭ꧀ (l)

  1. akil-balèg








Kata kunci/keywords: arti akil, makna akil, definisi akil, tegese akil, tegesipun akil

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.