aki-aki

basa JawaBesut

aki-aki Aksara Jawa: (ha)ꦏꦶ (ki) (ha)ꦏꦶ (ki) krama/ngoko

  1. êngg kaki-kaki.







Kata kunci/keywords: arti aki-aki, makna aki-aki, definisi aki-aki, tegese aki-aki, tegesipun aki-aki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.