akbar

basa JawaBesut

akbar Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (ba) (r) krama/ngoko

  1. (Ar) ak maha-agung, gêdhe dhewe.







Kata kunci/keywords: arti akbar, makna akbar, definisi akbar, tegese akbar, tegesipun akbar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.