ajug-ajug

basa JawaBesut

ajug-ajug Aksara Jawa: (ha)ꦗꦸ (ju)ꦒ꧀ (g) (ha)ꦗꦸ (ju)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. sanggan diyan utawa clupak.
  2. êngg peranganing garu (kang diango cêkêlan).







Kata kunci/keywords: arti ajug-ajug, makna ajug-ajug, definisi ajug-ajug, tegese ajug-ajug, tegesipun ajug-ajug

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.