basa JawaBesut

aju Aksara Jawa: (ha)ꦗꦸ (ju)

  1. êngg enggal, rikat.
  2. laku, mêngarêp,
  3. kb undur








Kata kunci/keywords: arti aju, makna aju, definisi aju, tegese aju, tegesipun aju
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.