basa JawaBesut

ajon Aksara Jawa: (ha)ꦗꦺꦴ (jo)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. gilirane kang maju).







Kata kunci/keywords: arti ajon, makna ajon, definisi ajon, tegese ajon, tegesipun ajon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.