basa JawaBesut

ajap Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. ak pandhita tapa.
  2. irah-irahan jêruk.







Kata kunci/keywords: arti ajap, makna ajap, definisi ajap, tegese ajap, tegesipun ajap

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.