ajal ulihan

basa JawaBesut

ajal ulihan Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦭ꧀ (l)ꦲꦸ (hu)ꦭꦶ (li) (ha)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. ak mulih (bali) marang asale.







Kata kunci/keywords: arti ajal ulihan, makna ajal ulihan, definisi ajal ulihan, tegese ajal ulihan, tegesipun ajal ulihan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.