ajaib

basa JawaBesut

ajaib Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦲꦶ (hi)ꦧ꧀ (b) krama/ngoko

  1. (Ar) ak elok, nggumunake.







Kata kunci/keywords: arti ajaib, makna ajaib, definisi ajaib, tegese ajaib, tegesipun ajaib

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.