aja gimi-gimi

basa JawaBesut

aja gimi-gimi Aksara Jawa: (ha) (ja)ꦒꦶ (gi)ꦩꦶ (mi)ꦒꦶ (gi)ꦩꦶ (mi)
Lingga: (gimi)

  1. êngg pc aja kêsusu.








Kata kunci/keywords: arti aja gimi-gimi, makna aja gimi-gimi, definisi aja gimi-gimi, tegese aja gimi-gimi, tegesipun aja gimi-gimi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.