basa JawaBesut

ail Aksara Jawa: (ha)ꦲꦶ (hi)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. kêsêl tmr. cangkêm (kaya upamane mangan jagung).








Kata kunci/keywords: arti ail, makna ail, definisi ail, tegese ail, tegesipun ail
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.