basa JawaBesut

aguk Aksara Jawa: (ha)ꦒꦸ (gu)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. êngg gumêdhe, anggak.







Kata kunci/keywords: arti aguk, makna aguk, definisi aguk, tegese aguk, tegesipun aguk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.