basa JawaBesut

agor Aksara Jawa: (ha)ꦒꦺꦴ (go) (r) krama/ngoko

  1. gêdhe sêmu êrak (tmr. swara);







Kata kunci/keywords: arti agor, makna agor, definisi agor, tegese agor, tegesipun agor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.