basa JawaBesut

agi Aksara Jawa: (ha)ꦒꦶ (gi)

  1. pc lagi.







Kata kunci/keywords: arti agi, makna agi, definisi agi, tegese agi, tegesipun agi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.