agêr-agêr

basa JawaBesut

agêr-agêr Aksara Jawa: (ha)ꦒꦼ () (r) (ha)ꦒꦼ () (r) krama/ngoko

  1. bangsaning têtuwuhan sêgara kang digawe gudir.







Kata kunci/keywords: arti agêr-agêr, makna agêr-agêr, definisi agêr-agêr, tegese agêr-agêr, tegesipun agêr-agêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.