agêm

basa JawaBesut

agêm Aksara Jawa: (ha)ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. bêntèlan pari (kurang luwih 5 kati);
  2. êngg wilangan pari ana 25 bêntèlan (± 375 kati).







Kata kunci/keywords: arti agêm, makna agêm, definisi agêm, tegese agêm, tegesipun agêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.