agêl

basa JawaBesut

agêl Aksara Jawa: (ha)ꦒꦼ ()ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. sêrating kulit (papah) gêbang (sok digawe tali lsp).







Kata kunci/keywords: arti agêl, makna agêl, definisi agêl, tegese agêl, tegesipun agêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.