adigung

basa JawaBesut

adigung Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di)ꦒꦸ (gu) (ng) krama/ngoko

  1. ak ngêndêl-êndêlake kaluhurane.







Kata kunci/keywords: arti adigung, makna adigung, definisi adigung, tegese adigung, tegesipun adigung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.