adigang

basa JawaBesut

adigang Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di) (ga) (ng) krama/ngoko

  1. ak ngêndêl-êndêlake ênggone rosa (kuwat, digdaya, kuwasa).







Kata kunci/keywords: arti adigang, makna adigang, definisi adigang, tegese adigang, tegesipun adigang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.