adhum

basa JawaBesut

adhum Aksara Jawa: (ha)ꦝꦸ (dhu)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. ak edhum, eyub.







Kata kunci/keywords: arti adhum, makna adhum, definisi adhum, tegese adhum, tegesipun adhum

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.