adhong

basa JawaBesut

adhong Aksara Jawa: (ha)ꦝꦺꦴ (dho) (ng) krama/ngoko

  1. êngg bangsaning irig dianggo golèk iwak.







Kata kunci/keywords: arti adhong, makna adhong, definisi adhong, tegese adhong, tegesipun adhong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.