adhing

basa JawaBesut

adhing Aksara Jawa: (ha)ꦝꦶ (dhi) (ng) krama/ngoko

  1. êngg nanging mêksa ...







Kata kunci/keywords: arti adhing, makna adhing, definisi adhing, tegese adhing, tegesipun adhing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.