adhangan

basa JawaBesut

adhangan Aksara Jawa: (ha) (dha) (ng) (nga)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. ak tanpa karibêdan apa-apa;;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti adhangan, makna adhangan, definisi adhangan, tegese adhangan, tegesipun adhangan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.