adhêm

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

adhem (ha)ꦝꦼ (dhê)ꦩ꧀ (m)

ngoko
Krama asrêp
Ngoko adhêm
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. anyêp, ora panas.
  2. pc sarèh, ora sêrêng.
  3. pc kurang sathithik saka bobote kang mêsthi







Kata kunci/keywords: arti adhêm, makna adhêm, definisi adhêm, tegese adhêm, tegesipun adhêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.