adhêl

basa JawaBesut

adhêl Aksara Jawa: (ha)ꦝꦼ (dhê)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. (Wl) isih darah.







Kata kunci/keywords: arti adhêl, makna adhêl, definisi adhêl, tegese adhêl, tegesipun adhêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.