adhèng

basa JawaBesut

adhèng Aksara Jawa: (ha)ꦝꦺ (dhè) (ng) krama/ngoko

  1. mari sêdhih (mari lara, mari susah).







Kata kunci/keywords: arti adhèng, makna adhèng, definisi adhèng, tegese adhèng, tegesipun adhèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.