adhèk

basa JawaBesut

adhèk Aksara Jawa: (ha)ꦝꦺ (dhè)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. êngg adhi.







Kata kunci/keywords: arti adhèk, makna adhèk, definisi adhèk, tegese adhèk, tegesipun adhèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.