adhèg

basa JawaBesut

adhèg Aksara Jawa: (ha)ꦝꦺ (dhè)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. usêl-usêlan arêp lêlakèn (tmr. kewan).







Kata kunci/keywords: arti adhèg, makna adhèg, definisi adhèg, tegese adhèg, tegesipun adhèg

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.