adawiyah

basa JawaBesut

adawiyah Aksara Jawa: (ha) (da)ꦮꦶ (wi) (ya) (h) krama/ngoko

  1. ak adangiyah.







Kata kunci/keywords: arti adawiyah, makna adawiyah, definisi adawiyah, tegese adawiyah, tegesipun adawiyah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.